Je tu LOCKDOWN, my sme však otvorení!

Vláda oznámila, že od 24.10.2020 začínala LOCKDOWN, čo to vlastne znamená?

Čo priniesla nová aplikácia?

Nová aplikácia (https://posta.mojesidlo.sk/) uzrela svetlo sveta len pred pár týždňami a už teraz sa teší obrovskému úspechu. Napriek tomu, že sa stále jedná len o beta verziu, získala si svojimi možnosťami a dizajnom ihneď našich zákazníkov. Čo teda nová aplikácia ponúka?

Zatvorené obchody v nedeľu?!

V poslednom období sa vo veľkom diskutuje o uzatvorení obchodov na jeden deň v týždni. Nedeľa má byť tým dňom, kedy si jednoducho neskočíte na nákup a všetko potrebné by ste si mali zaobstarať v priebehu týždňa. Je to však rozumné?

Nebaví Vás čakať na pošte? Nechajte to na nás!

Čakanie na pošte na doporučenú zásielku? S nami už viac čakať nemusíte!

Podporíme Váš online štart bonusovým kreditom

Dnes zažívame najrýchlejšiu zmenu podmienok na trhu v histórii. Napriek tomu, že ekonomika čelí recesii v dôsledku celosvetovej pandémie, nie je čas na paniku. Ako teda uchopiť nové príležitosti, ktoré korona kríza prináša?

Super! Prichádza prvý večerný výdaj zásielok

Pre tých, ktorí si nestíhajú vyzdvihnúť poštu a nemôžu si ju nechať oskenovať / preposlať, ponúkame riešenie - VEČERNÝ VÝDAJ ZÁSIELOK.

Prinášame Vám 4 novinky ako reakciu na koronavírus

Slovensko, ako aj celý svet, postihla nepríjemná situácia spojená s ochorením nazývaným koronavírus. Uzatvárali sa obchody, prevádzky, športoviská a celkovo sa bežný život zmenil. 

Zaujali sme Vás?
Objednajte si virtuálne sídlo
ešte dnes.

Objednať virtuálne sídlo
(C) Copyright 2012 - 2024 MojeSidlo.sk - Virtuálne sídlo v Bratislave

MojeSidlo.sk - všeobecné obchodné podmienky