Virtuálne sídlo v Brne

Prostredníctvom služby MojeSidlo.cz prinášame overené riešenia podnikateľom, ktorí chcú pôsobiť na českom trhu. V tomto článku sa pozrieme na výhody virtuálneho sídla v Brne, druhom najväčšom meste Českej republiky.

Virtuálne sídlo v Prahe

Ako najväčší poskytovateľ virtuálnych sídiel na Slovensku sme v máji 2024 úspešne expandovali aj do hlavného mesta Českej republiky. Prostredníctvom služby MojeSidlo.cz teraz ponúkame virtuálne sídla v Prahe, v srdci českého biznisu.

Virtuálne sídlo v Česku

Ako najväčší poskytovateľ virtuálnych sídiel na Slovensku sme v máji 2024 úspešne expandovali virtuálne sídla aj do Českej republiky. Pod značkou MojeSidlo.cz ponúkame v Českej republike virtuálne sídla.

Presťahovanie našej kancelárie: Čo potrebujete vedieť?

Naša predchádzajúca kancelária na Karpatskom námestí 10A v Bratislave, ktorá nám dlhé roky slúžila ako domov, bola vymenená za nové priestory na Rustaveliho 4F, tiež v Bratislave. Týmto sa Vaša adresa sídla a trvalého pobytu nemení, mení sa len miesto pre výdaj pošty.

Aký bol rok 2023 v MojeSidlo.sk

Rok 2023 bol pre nás skutočne jazdou s množstvom výziev a úspechov. Tento rok sme prekročili hranicu 13 000 zákazníkov, čo nám dokonca umožnilo mať vlastnú volebnú miestosť na voľbách. A keďže veríme, že spoločné zážitky nás spájajú, trávili sme čas spolu na teambuildingoch, kde sme spoznávali nových kolegov.

Založenie firmy

Ponúkame vám detailný pohľad na náklady spojené so založením spoločnosti s ručením obmedzeným (s.r.o.) na Slovensku. Bez ohľadu na to, či ste začínajúci podnikateľ alebo skúsený obchodník, je dôležité porozumieť nákladom a poplatkom spojeným so založením novej spoločnosti. Koľko teda stojí založenie firmy na Slovensku?

Súhlas vlastníka nehnuteľnosti

 

Pri zápise sídla do obchodného registra alebo miesta podnikania do živnostenského registra musíte preukázať vlastnícke alebo užívacie právo k nehnuteľnosti, ktorej adresa sa má do registra zapísať. Ak takéto právo nemáte, pri zápise do registra budete potrebovať písomný súhlas vlastníka nehnuteľnosti.

 

Zaujali sme Vás?
Objednajte si virtuálne sídlo
ešte dnes.

Objednať virtuálne sídlo
(C) Copyright 2012 - 2024 MojeSidlo.sk - Virtuálne sídlo v Bratislave

MojeSidlo.sk - všeobecné obchodné podmienky