Aký bol rok 2023 v MojeSidlo.sk

Rok 2023 bol pre nás skutočne jazdou s množstvom výziev a úspechov. Tento rok sme prekročili hranicu 13 000 zákazníkov, čo nám dokonca umožnilo mať vlastnú volebnú miestosť na voľbách. A keďže veríme, že spoločné zážitky nás spájajú, trávili sme čas spolu na teambuildingoch, kde sme spoznávali nových kolegov.

Založenie firmy

Ponúkame vám detailný pohľad na náklady spojené so založením spoločnosti s ručením obmedzeným (s.r.o.) na Slovensku. Bez ohľadu na to, či ste začínajúci podnikateľ alebo skúsený obchodník, je dôležité porozumieť nákladom a poplatkom spojeným so založením novej spoločnosti. Koľko teda stojí založenie firmy na Slovensku?

Súhlas vlastníka nehnuteľnosti

 

Pri zápise sídla do obchodného registra alebo miesta podnikania do živnostenského registra musíte preukázať vlastnícke alebo užívacie právo k nehnuteľnosti, ktorej adresa sa má do registra zapísať. Ak takéto právo nemáte, pri zápise do registra budete potrebovať písomný súhlas vlastníka nehnuteľnosti.

 

Založenie živnosti krok za krokom

Založenie živnosti je často prvou voľbou pre budúcich podnikateľov na Slovensku. Ak ste sa rozhodli vstúpiť do sveta podnikania, v nasledujúcich riadkoch vám popíšeme stručný postup, ako založiť živnosť. Predstavíme vám klasický spôsob založenia živnosti a tiež založenie živnosti online.

Ready made s.r.o.

Predstavujte si, že stojíte na prahu nového podnikateľského projektu. Máte nápad, vášeň a chuť uspieť. Avšak zložitý proces zakladania firmy môže vaše nadšenie rýchlo ochladiť. Aj pre takéto situácie existuje riešenie – ready made s.r.o., predpripravená spoločnosť s ručením obmedzeným, ktorá je ideálnym štartovacím bodom pre vaše podnikanie.

Založenie s.r.o. krok za krokom

Založenie s.r.o. predstavuje prvý krok k podnikaniu. Spoločnosti s ručením obmedzeným alebo tzv. eseročky patria k najobľúbenejším formám podnikania na Slovensku. Viete, ako založiť s.r.o.? Aké podmienky spĺňať a aký je postup pre jej založenie? V nasledujúcich riadkoch vám prinášame stručný návod.

Zaujali sme Vás?
Objednajte si virtuálne sídlo
ešte dnes.

Objednať virtuálne sídlo
(C) Copyright 2012 - 2024 MojeSidlo.sk - Virtuálne sídlo v Bratislave

MojeSidlo.sk - všeobecné obchodné podmienky