Schránková firma - čo to vlastne je? Poznáte skutočný význam tohto pojmu?

Schránková firma. V médiách často používaný a kontroverzný pojem, ktorý slúži najmä na označenie podvodných firiem. Aká je však jeho presná charakteristika? Sú schránkové firmy legálne či nelegálne? Existuje vzťah medzi schránkovými firmami a virtuálnym sídlom? Všetko podstatné sme pre vás spísali v nasledujúcich riadkoch.

Aký bol rok 2022 v MojeSidlo.sk

Rok 2022 bol pre nás úspešným rokom, napriek tomu, že bol veľmi náročný. Vďaka kvalitným službám a neustálemu prírastku nových klientov, ktorých počet prekročil hranicu 11 700, sme museli rozšíriť našu tímovú zostavu. Naša posádka sa tak v priebehu roka rozrástla na celkovo 18 členov. Z praxe vieme, že súdržnosť kolektívu je kľúčom k úspechu, preto sme počas roka utužovali naše vzťahy na spoločných teambuildingoch plných bláznivých aktivít.

Správny názov firmy je dôležitý. Ako ho vybrať?

Nájsť správne označenie pre podnikanie nie je vôbec jednoduché. A pritom práve meno firmy je jedným z faktorov, ktoré často rozhodujú o vašom úspechu v podnikaní. Preto sme pre vás spísali niekoľko tipov, ako postupovať pri výbere mena pre váš biznis.

Predstavujeme zamestnancov MojeSidlo.sk: Kitty - špecialista zákazníckej podpory

Vďaka našim zamestnancom dokážeme zákazníkom prinášať služby, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Dnes vás pozývame nahliadnuť do zákulisia našej firmy spolu s našou Kitty, ktorá má na starosti komunikáciu so zákazníkmi ako špecialistka zákazníckej podpory.

Koľko firiem a živnostníkov v Bratislave využíva virtuálne sídla? Pohľad na 2. štvrťrok 2022

Bratislava ale rovnako i celé Slovensko je aktuálne na prudkom vzostupe virtuálnych sídiel. V MojeSidlo.sk analyzujeme dostupné dáta a tento krát sme si bližšie posvietili na hlavné mesto, Bratislavu.

Výmaz firiem z obchodného registra: Koľko firiem vymazalo ministerstvo v roku 2021?

Koncom minulého roka došlo k výmazu tisícok firiem z obchodného registra. V tejto súvislosti sme v MojeSidlo.sk zisťovali, koľko spoločností s virtuálnym sídlom táto rozsiahla zmena zasiahla.

Aký bol záujem o virtuálne sídla počas koronakrízy?

Koronakríza zasiahla takmer všetky oblasti nášho života. Ako však ovplyvnila záujem podnikateľov o virtuálne sídla na Slovensku? V MojeSidlo.sk, jednotke na trhu virtuálnych sídiel, sme zanalyzovali dostupné dáta a v nasledujúcich riadkoch vám prinášame odpoveď.

Zaujali sme Vás?
Objednajte si virtuálne sídlo
ešte dnes.

Objednať virtuálne sídlo
(C) Copyright 2012 - 2024 MojeSidlo.sk - Virtuálne sídlo v Bratislave

MojeSidlo.sk - všeobecné obchodné podmienky