Čo priniesla nová aplikácia?

Nová vylepšená verzia aplikácie (https://posta.mojesidlo.sk) uzrela svetlo sveta len pred pár týždňami a už teraz sa teší obrovskému úspechu. Napriek tomu, že sa stále jedná len o beta verziu, získala si svojimi možnosťami a dizajnom ihneď našich zákazníkov. Čo teda nová aplikácia ponúka?

 

Responzívnosť

 

Nová aplikácia prináša prehľadné zobrazenie na všetkých dostupných zariadeniach. Už viac nemusite prstami na mobile niečo zväčšovať lebo sa to nedá prečítať. ;-)

 

Aplikáciu si môžete otvoriť na počítači, tablete alebo na svojom telefóne

 

Prihlasovanie PIN kódom

 

Prihlasovanie do aplikácie sme zjednodušili a môžete sa prihlasovať pomocou 4-miestneho PIN kódu. Po prvom prihlásení na Vašom zariadení Vám aplikácia automaticky ponúkne vytvorenie Vášho kódu. Nabudúce už teda zadáte len 4 čísielka

 

Zoznam schránok

 

Zákazníci, ktorí u nás využívajú viacej služieb, majú po prihlásení k dispozícii prehľadný zoznam schránok s informáciami o poslednej prijatej zásielke, ako aj dátum splatnosti služby. 

 

Dobíjanie kreditu kartou ale aj možnosť využiť Google Pay

 

Kredit je možné dobiť niekoľkými spôsobmi, napríklad prevodom na účet, kartou, ale aj novinkou v podobe Google Pay

 

Volanie priamo z aplikácie

 

Nemusíte hľadať naše telefónne číslo. Zavolajte nám jednoducho z aplikácie, kde nájdete pri nastaveniach možnosť "Volať MojeSidlo.sk". 

 

Zmena vzhľadu aplikácie

 

Do aplikácie pribudla aj možnosť tmavého motívu a aj nastavenie pre zmenu veľkosti písma. Môžete si teda aplikáciu upraviť, aby sa Vám údaje z nej čítali čo najlepšie.

  

 

Aplikácia je ešte stále v beta verzii a postupne do nej budeme pridávať ďalšie a ďalšie funkcie. Pri vývoji sa našli samozrejme aj chybičky, tie sa nám však úspešne darí odstraňovať a to aj vďaka pomoci našich zákazníkov.

 

Čo hovoríte na novú aplikáciu? Dajte nám vedieť!

 

Keďže sa jedná ešte len o prvú verziu, tak pri používaní možno narazíte na veci, ktoré by ste Vy ako užívateľ urobili odlišne alebo by ste existujúce zapracovanie rozšírili. Dajte nám o tom vedieť! :-)

 

Nebojte sa kritizovať, môže nám to len pomôcť. :-)

V prípade otázok alebo podnetov na vylepšenie nás prosím kontaktujte na adrese info@mojesidlo.sk. Ďakujeme

Zaujali sme Vás?
Objednajte si virtuálne sídlo
ešte dnes.

Objednať virtuálne sídlo
(C) Copyright 2012 - 2024 MojeSidlo.sk - Virtuálne sídlo v Bratislave

MojeSidlo.sk - všeobecné obchodné podmienky